Varumärkesportfölj

Vi älskar fordon

Olle Olsson Bolagen har en bred varumärkesportfölj som omfattar 8 olika fordonsmärken. Med fokus på import och försäljning erbjuder vi en variation av produkter för den svenska marknaden. Vårt sortiment inkluderar mopedbilar som Ligier och Microcar, fyrhjulingar från Segway och Goes, elektriska arbetsfordon från Ligier Professional samt fordon som Quadard, Promenadskoter och LV Scooter.

Genom vårt dotterbolag Dealy Sweden AB erbjuder vi också tillbehör och reservdelar till samtliga varumärken. Med ett stort återförsäljarnät och verkstäder strävar vi efter att vara den främsta importören inom vårt segment i Sverige.

Olle Olsson Bolagen. Varumärkesportfölj - Segway Powersports

FYRHJULINGAR

Segway

Segway Powersports är ett varumärke känt för sina fyrhjulingar. Med sin innovativa teknik och design erbjuder Segway kraftfulla och pålitliga maskiner för äventyr och terrängkörning. Varumärket fokuserar på att leverera en säker och spännande körupplevelse oavsett användningsområde.

Ligier JS60 röd

MOPEDBILAR

Ligier

Ligier är ett framstående varumärke som specialiserar sig på tillverkning av mopedbilar. Med en kombination av stil, komfort och pålitlighet erbjuder Ligier ett brett utbud av modeller. Här ingår även mopedbilsmärket Microcar. 

Varumärket strävar efter att erbjuda marknadens säkraste fordon inom sitt segment. I Sverige är Ligier marknadsledande inom kategorin mopedbilar som får köras av ungdomar från 15 års ålder.

Olle Olsson Bolagen. Varumärkesportfölj - Ligier Professional

ELEKTRISKA ARBETSFORDON

Ligier Professional

Ligier Professional är en framstående tillverkare av kommersiella fordon och transportlösningar. Med fokus på kvalitet, pålitlighet och funktionalitet erbjuder Ligier Professional ett brett utbud av modeller som passar olika yrkesverksamheter.

Fordonen är designade för att möta de specifika behoven inom olika branscher och erbjuder en säker och effektiv arbetsmiljö för yrkesutövare. Ligier Professional strävar efter att leverera högpresterande och anpassningsbara fordon för professionell användning.

 

Olle Olsson Bolagen. Varumärkesportfölj - Quadard fyrhjuling för barn

FYRHJULINGAR FÖR BARN

Quadard

Quadard är ett populärt varumärke som specialiserar sig på tillverkning av fyrhjulingar för barn i åldrarna 6-12 år. Med en variation av modeller erbjuder Quadard spännande och säkra körupplevelser för yngre förare.

Varumärket fokuserar på att erbjuda pålitliga och roliga fordon som främjar barns äventyrslust och utveckling. Ett roligt sätt att låta dina barn få motorvana.

Olle Olsson Bolagen. Varumärkesportfölj - Promenadskoter

PROMENADSKOTER

Promenadskoter (CTM)

CTM är ett välrenommerat varumärke inom tillverkning av batteridrivna promenadskoters. De är speciellt utformade för människor som lever med funktionsnedsättningar. Med fokus på kvalitet, komfort och tillförlitlighet erbjuder Promenadskoter fler olika modeller som främjar självständighet och mobilitet.

Varumärket strävar efter att leverera pålitliga och ergonomiska lösningar som möter behoven hos människor med nedsatt rörlighet.

Olle Olsson Bolagen. Varumärkesportfölj - LV Scooter elmopeder

ELMOPEDER

LV Scooter

LV Scooter är ett framstående varumärke inom tillverkning av elmopeder med ett starkt fokus på miljövänlig transport. Genom att erbjuda elmopeder som drivs av elektricitet bidrar LV Scooter till minskade utsläpp och en renare luftkvalitet.

Deras stilfulla och effektiva elmopeder kombinerar hållbarhet och prestanda, vilket ger användarna en bekväm och miljövänlig lösning för kortare resor och dagligt pendlande.

Mer nyfiken på våra varumärken?

Önskar du bli återförsäljare av våra produkter, har funderingar kring bolaget eller vår varumärkesportfölj?